اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

ترامپ: پایان جنگ اوکراین به تصمیم زلنسکی بستگی دارد!

ترامپ: پایان جنگ اوکراین به تصمیم زلنسکی بستگی دارد! رئیس جمهوری آمریکا در تازه‌ترین اظهارنظر درباره اوکراین گفت که پایان دادن به جنگ این کشور، به زلنسکی بستگی دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 18
کد خبر: ۲۸۶۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در تازه‌ترین اظهار نظر درباره جنگ اوکراین گفت: ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین اگر بخواهد می‌تواند جنگ با روسیه را تقریباً فوراً پایان دهد یا اینکه به این جنگ ادامه دهد.

وی بار دیگر به رؤسای دموکرات پیشین آمریکا حمله کرد و گفت شبه‌جزیره کریمه که در دوره باراک اوباما به روسیه واگذار شد، هرگز بازپس گرفته نخواهد شد و اوکراین نیز به ناتو نخواهد پیوست.

این اظهارات ترامپ درحالی بیان می‌شود که وی امروز میزبان زلنسکی در کاخ سفید و گفت‌وگو درباره آتش‌بس در جنگ اوکراین خواهد بود.

ترامپ در بخش دیگری از سخنانش گفت: رسانه‌های دروغگو همواره این‌گونه تبلیغ می‌کنند که من با اجازه دادن به پوتین، برای برگزاری یک نشست مهم در ایالات متحده، شکست سنگینی خورده‌ام.

وی مدعی شد: در واقع، پوتین آرزو داشت که این نشست در هر جایی غیر از ایالات متحده برگزار شود و رسانه‌ها هم این را می‌دانند.

رئیس جمهوری آمریکا گفت: اگر نشست در جای دیگری برگزار می‌شد، رسانه‌هایی که تحت اداره و سلطه دموکرات‌ها هستند می‌گفتند «چه اتفاق وحشتناکی!»

ترامپ افزود: دموکرات‌ها می‌خواهند جرم و جنایت در واشنگتن دی‌سی و دیگر شهرهای آبی در سراسر کشورمان گسترش یابد، اما نگران نباشید، من اجازه نخواهم داد چنین چیزی رخ دهد./مشرق

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده